Fietsrelax
Fietsvakanties voor iedereen
 
Facebook
Youtube
Email

Kom fietsen in Noord en Midden-Limburg!

Hier geen heuvels, maar wijds water, veel bossen, kleine dorpen en gezellige steden. Fietsen in het hart van Limburg is enorm gevarieerd en vooral vlak! Pittoreske straten geplaveid met maaskeitjes afgewisseld met fijne fietspaden. Fiets zeker een keer de Maasstadjes fietstour. Must-do in deze tour is een bezoek aan Thorn, het witte stadje, waar ooit rijke dames van adel de scepter zwaaiden.

 

Maar ook het voormalig Spaanse vestingstadje Stevensweert is absoluut de moeite waard om een bezoek te brengen en je culturele honger te stillen. Gaat jouw hart sneller kloppen van natuur, kastelen, culinair genieten en een beetje geluk? Dan is fietsen in Nationaalparkregio Meinweg een absolute aanrader. In deze regio stellen we graag 7 routes aan je voor die voor elk soort fietser iets te bieden heeft. Bijzonder aan deze routes is dat ze zowel door Nederland als door Duitsland gaan.

Limburg leent zich sowieso uitstekend voor een meerdaagse fietsvakantie.  Hou jij niet van urenlang zoeken naar mooie routes en hotels voor jouw vakantie? Fietsrelax biedt enkele prachtige reizen door en vanuit het hart van Limburg. Maak een prachtige reis langs de Maas van Maastricht naar Nijmegen. Of gebruik Herten als uitvalsbasis voor een prachtige reis door het Duitse Roerdal. Vanaf het prachtig gelegen Boshotel Vlodrop, in Nationaal Park de Meinweg, kun je ook een prachtige Drielandenreis maken. 

De hele provincie is voorzien van het handige fietsknooppuntennetwerk. Je kunt gemakkelijk via de gratis routeplanner zelf routes samenstellen maar ook kiezen uit de mooiste routes die wij al voor je gemaakt hebben. Wil je liever gebruikmaken van een papieren fietskaart, bij diverse verkooppunten in Noord en Midden-Limburg is deze te koop. Wil jij je eerder oriënteren op routes en de knooppunten, dan is deze aankoop via de webshop snel gedaan.

Het Hart van Limburg klopt sneller voor fietsers zoals jij! Zien we jou binnenkort op onze fietspaden?

extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice