Fietsrelax
Fietsvakanties voor iedereen
 
Facebook
Youtube
Email

Veluwe fietsen

De Veluwe, gelegen in het centrum van Nederland, presenteert zich als een waar fietsparadijs. Dit uitgestrekte natuurgebied biedt een veelzijdige en schilderachtige omgeving, ideaal voor ontdekkingen per fiets. Hieronder vindt u een uitgebreide gids voor een onvergetelijke fietservaring op de Veluwe.

lees meer >>
`
's Heerenberg
De Parels van Gelderland
duur: 7 dagen
niveau:
type: Individuele reis
comfort
prijs vanaf € 680
Familiereis: Ridders & Speeltuinen
duur: 6 dagen
niveau:
type: Individuele reis
comfort
prijs vanaf € 325
Gravel - Veluwe en Utrechtse Heuvelrug
duur: 8 dagen
niveau:
type: Groepsreis
comfort
prijs vanaf € 1604
Hanzesteden langs de IJssel
duur: 5 dagen
niveau:
type: Individuele reis
comfort
prijs vanaf € 454
Veluwe tour 'Van der Valk'
duur: 5 dagen
niveau:
type: Individuele reis
comfort
prijs vanaf € 493

De Veluwe is trots lid van het Europese netwerk 'Natura 2000'. Hierdoor wordt het gebied beschermd en behouden vanwege zijn unieke natuurlijke kenmerken. Fietsen door de Veluwe is niet alleen een persoonlijke beleving, maar draagt ook bij aan het behoud van dit natuurlijke erfgoed.

Een hoogtepunt van fietsen op de Veluwe is de mogelijkheid om wilde dieren te spotten. Herten, zwijnen, vossen en zelfs edelherten kunnen uw pad kruisen. Neem de tijd, observeer rustig en geniet van deze bijzondere ontmoetingen.

Wil je meer fietsavonturen ontdekken in Nederland? Bekijk dan al onze fietsvakanties in Nederland. Ontdek de veelzijdigheid van Nederland op de fiets met FietsRelax en geniet van ons prachtige land! Benieuwd naar andere prachtige routes, bekijk dan de mooiste fietsroutes in Nederland.

extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice