Fietsrelax
Fietsvakanties voor iedereen
Team Fietsrelax
 
Facebook
Youtube
Email

Wie zijn wij:

Fietsrelax.nl: het huismerk van Fietsvakantiewinkel

Fietsrelax.nl is het huismerk van de bekende Fietsvakantiewinkel, al meer dan 35 jaar hét reisbureau voor individuele fietsvakanties en dé reisboekhandel voor al uw fietskaarten en fietsgidsen. Liefde voor de fiets en een enorm enthousiasme voor fietsreizen zitten diepgeworteld in de genen van onze organisatie.
 

✓ Al sinds 1983 specialist in individuele fietsvakanties  

✓ Keuze uit vele bestemmingen binnen Europa  

✓ Inclusief bagagevervoer bij trektochten  

✓ Fietsvakanties voor ieder niveau en reisgezelschap  

✓ Persoonlijke benadering dankzij ons kleine team  

Ontspannen op fietsvakantie met Fietsrelax.nl

Fietsrelax.nl organiseert zowel hotel- als kampeerfietsvakanties; relaxte en sportieve uitdagingen, waarbij je onderweg volop geniet van de prachtige natuur en de interessantste en leukste bezienswaardigheden van een streek. Het zijn tevens onbezorgde vakanties want onze medewerkers hebben alles voor je geregeld.

De routes van onze fietsvakanties zijn zorgvuldig voor je uitgestippeld en volgen rustige binnenwegen of waar mogelijk fietspaden. De overnachtingen in de hotels zijn geboekt en voor de kampeerders staat op de camping een ingerichte tent te wachten. Het vervoer van je bagage naar een volgende plek wordt verzorgd terwijl jij lekker op het zadel zit.

Lees hier meer over onze reizen.

Dé webshop voor al je fietskaarten en fietsgidsen

Wilt je je reis zelf organiseren, een eigen route rijden of kom je nog fietsspullen tekort, weet dan wel dat je bij ons terecht kunt in onze webshop. Hier vind je alles wat een fietsvakantieganger nodig heeft: kaarten, boeken, tassen, gps, fietskampeeruitrusing. Onze collega's van de Fietsvakantiewinkel helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zodat niets jouw fietsavontuur in de weg staat!

Het team van Fietsrelax.nl

Op ons kantoor in Elst werken vijf deskundige medewerkers aan de totstandkoming van onze fietsreizen. Ze dragen zorg voor een goede voorlichting en een snelle behandeling van jouw boeking. De medewerkers van onze 'collega' kantoren in Spanje, Italië en Griekenland, en onze gecontracteerde agenten zorgen dat je in goede handen bent. 

Over ons:

Frank Houtstra, directeur 

    Op 14-jarige leeftijd reed ik vanuit Groningen mijn eerste rondje IJsselmeer op mijn ‘krantenloop’ fiets, en vanaf dat moment had het fietsvirus mij in de greep. Meermalen verslond ik Wim Dussel's boek 'Wat heb ik nu aan mijn fiets hangen', over een groep die in 1976, op de fiets, Amerika van ‘coast to coast’ doorkruiste. Na mijn studie in 1992, stuitte ik bij toeval op een vacature bij de Fietsvakantiewinkel en wat bleek...de eigenaren hadden deelgenomen aan dat befaamde fietsavontuur. Het moest zo zijn! Mijn eerste baantje werd mijn droombaan: samen met een fantastisch team, met plezier en vertrouwen in de toekomst, aan de slag!

 

Erik Andréa

Als 11 jarig jochie ging ik samen met mijn vader op de fiets vanaf Deventer naar ons vakantiehuis op de Lemelerberg. Vanaf toen was ik definitief verknocht aan de fiets. Tijdens en na mijn studie heb ik als amateur wielrenner per fiets al veel van de wereld kunnen zien. Na 5 jaren in de cruisewereld werkzaam te zijn geweest kwam de kans voor mij voorbij om ook in mijn werk weer met mijn grote passie bezig te zijn: fietsen! In een toegewijd team probeer ik de mooiste reizen voor u samen te stellen en in te kopen. Op veel van onze bestemmingen heb ik zelf gefietst dus heeft u vragen, twijfel niet en bel of mail.

     

Ivanka Klein    Nadat ik in 2016 mijn toeristische opleiding heb afgerond ben ik meteen in de toerisme branche aan de slag gegaan. Mijn passie voor reizen is sindsdien alleen maar groter geworden. Zelf op vakantie gaan is al fantastisch, en om dagelijks voor je werk met reizen bezig te zijn is natuurlijk helemaal geweldig! En dat is wat ik samen met het leuke en gezellige team van fietsrelax mag doen. Ik haal veel voldoening uit het helpen van mensen bij hun zoektocht naar de perfecte fietsvakantie. Ook tijdens mijn eigen vakanties zit ik niet graag stil en trek ik er altijd op uit. Zeker Europa heeft veel moois te bieden, dus ik help graag met het vinden van een reis die past bij uw wensen!


Amber Meter

Toen ik in 2010 startte met de opleiding Toerisme besefte ik al snel; dit past perfect bij mij! Ik vind het leuk om, samen met de klant, op zoek te gaan naar de perfecte (fiets)vakantie en samen deze reis te organiseren. Begin 2022 kwam ik terecht bij Fietsrelax als Salesmedewerker. De veelzijdigheid, het fijne team en het contact met de klant maken het voor mij de perfecte baan. Op mijn vrije dagen ga ik er graag op uit met mijn gezin en met vrienden; wandelen, sporten, kamperen met onze caravan en op zoek naar de leukste plekken in Nederland en Europa. Mocht u vragen hebben over een reis, ik help u graag op weg en ga graag met u op zoek naar uw perfecte fietsvakantie.

   

Laura Landman

    Met een achtergrond die zich voornamelijk heeft afgespeeld in de horecabranche word ik vooral blij van mensen blij maken. Gastvrijheid, gastbeleving en servicegericht werken zijn met de paplepel ingegoten. Halverwege 2022 ben ik begonnen met werken voor Fietsrelax, waar het blij maken van mensen door geweldige fietsvakanties te organiseren een mooi verlengstuk is voor mij. Het leukste van Fietsrelax is het nauwe contact met gasten en de verschillende hotels en een fijn team met collega’s. In mijn vrije tijd ga ik er het liefst op uit met mijn kinderen, ga ik graag naar festivals, ben ik creatief bezig of breng ik tijd door met vrienden. 

 

René Noordhoek

Van kinds af aan ontdek ik graag de wereld per fiets. Eerst dicht bij huis, later met tent achterop en genieten van de vrijheid van fietsen. Voor een reis bracht ik graag vele uren door boven kaarten om mooie routes te bedenken. Dat doe ik nog steeds, alleen schrijf ik die routes nu niet meer op papier maar op digitale kaarten en neem ik ze mee als GPS track op mijn GPS apparaat. De papieren kaart gaat echter nog steeds mee, als back-up en inspiratiebron! Op een gegeven moment kon ik van mijn hobby mijn werk maken, door voor reisorganisaties nieuwe routes te bedenken, de bestaande routes up to date te houden en nog mooier te maken en de klanten te voorzien van GPS tracks. Na het maken van hun nieuwe reis Amsterdam-Parijs kwam in 2018 bij DBT (en collega’s van FietsRelax, Belgian Bike Tours en Fietsvakantie Groningen): een kleine, enthousiast groep mensen die klanten een prachtige fietsvakantie in Nederland en omgeving wil bezorgen.

   

 

Jan-Pieter Weijers    Na zijn carrière bij het VVV-Limburg, en nog veel te fit om thuis te gaan zitten, klopte hij aan bij de Fietsvakantiewinkel. Met zijn grote kennis en enthousiasme werd hij onze specialist voor alles in en rond Limburg. Zo is hij de kenner en ontwikkelaar van de 'Drielanden tour tussen Maas en Rijn', de 'Maasroute van Maastricht naar Sedan', de 'Vierlanden Vennbahn tour' en de tocht door 'Brabant & Limburg'. Niet op kantoor maar altijd bereid om gedetailleerde vragen te beantwoorden. Stuurt u ons gewoon een mail en als hij niet op de kleinkinderen past is het antwoord zo bij u terug.
       

 

       
extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice