Fietsrelax
Fietsvakanties voor iedereen
Team Fietsrelax
 
Facebook
Twitter
Youtube
Email
Fietsvakantie ZOEKER
FietsvakantieZOEKER

Wie zijn wij:

Fietsrelax.nl is het huismerk van de bekende Fietsvakantiewinkel, al meer dan 35 jaar hét reisbureau voor vakanties op de tweewieler en dé reisboekhandel voor al uw fietskaarten en fietsgidsen. Liefde voor de fiets en een enorm enthousiasme voor fietsreizen zitten diep in de genen van onze organisatie.

Fietsrelax.nl organiseert zowel hotel- als kampeerfietsvakanties; relaxte en sportieve uitdagingen, waarbij u onderweg volop geniet van de prachtige natuur en de interessantste en leukste bezienswaardigheden van een streek. Het zijn tevens onbezorgde vakanties want onze medewerkers hebben alles voor u geregeld.

De routes zijn zorgvuldig voor u uitgestippeld en volgen rustige binnenwegen of waar mogelijk fietspaden. De overnachtingen in de hotels zijn geboekt en voor de kampeerders staat op de camping een ingerichte tent te wachten. Het vervoer van uw bagage naar een volgende plek wordt verzorgd terwijl u lekker op het zadel zit.

Op ons kantoor in Elst werken vijf deskundige medewerkers aan de totstandkoming van onze reizen. Ze dragen zorg voor een goede voorlichting en een snelle behandeling van uw boeking. De medewerkers van onze 'collega' kantoren in Spanje, Italië en Griekenland, en onze gecontracteerde agenten zorgen dat u in goede handen bent. 

Wilt u uw reis zelf organiseren, een eigen route willen rijden of komt u nog fietsspullen te kort, weet dan wel dat u bij ons terecht kunt in onze webshop. Hier vindt u alles wat een fietsvakantieganger nodig heeft: kaarten, boeken, tassen, gps, fietskampeeruitrusing. Adwin, Esther, Emma en Astrid helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Over ons:

Frank Houtstra, directeur 

    Op 14-jarige leeftijd reed ik mijn eerste rondje IJsselmeer op mijn ‘krantenloop’ fiets, en vanaf dat moment had het fietsvirus mij in de greep. Meermalen verslond ik Wim Dussel's boek 'Wat heb ik nu aan mijn fiets hangen', over een groep die in 1976, op de fiets, Amerika van ‘coast to coast’ doorkruiste. Na mijn studie in 1992, stuitte ik bij toeval op een vacature bij de Fietsvakantiewinkel en wat bleek...de eigenaren hadden deelgenomen aan dat befaamde fietsavontuur. Het moest zo zijn! Mijn eerste baantje werd mijn droombaan: samen met een fantastisch team, met plezier en vertrouwen in de toekomst, aan de slag!

 

Erik Andréa

Als 11 jarig jochie ging ik samen met mijn vader op de fiets vanaf Deventer naar ons vakantiehuis op de Lemelerberg. Vanaf toen was ik definitief verknocht aan de fiets. Tijdens en na mijn studie heb ik als amateur wielrenner per fiets al veel van de wereld kunnen zien. Na 5 jaren in de cruisewereld werkzaam te zijn geweest kwam de kans voor mij voorbij om ook in mijn werk weer met mijn grote passie bezig te zijn: fietsen! In een toegewijd team probeer ik de mooiste reizen voor u samen te stellen en in te kopen. Op veel van onze bestemmingen heb ik zelf gefietst dus heeft u vragen, twijfel niet en bel of mail.

     

Lisa Janssen    Nadat ik mijn toeristische opleiding heb behaald in 2017 zag ik een vacature van Fietsrelax.nl en ik werd meteen enhousiast. Reizen is altijd een passie van mij geweest, dus door dit te combineren met werk is perfect voor mij. Ik probeer ieder jaar een nieuwe bestemming te bezoeken – nieuwe culturen ontdekken is mijn favoriete hobby. Ik wil zoveel mogelijk mensen inspireren om diezelfde hobby te hebben. Ervoor zorgen dat onze klanten een onvergetelijke tijd hebben tijdens de vakanties is het beste aan mijn werk. Ik vind het geweldig om hun verhalen te lezen!


Lieke van Geelen

Na mijn toeristische opleiding ben ik in 2010 gelijk bij de Fietsvakantiewinkel aan de slag gegaan als sales medewerkster. Inmiddels weet ik hier van de hoed en de rand. De kleinschaligheid, de variatie aan werkzaamheden en de contacten met gasten en andere organisaties maken, dat ik iedere dag fluitend naar mijn werk trap. Leuker kan niet zou ik zeggen! Als ik niet werk ben ik onderweg, want reizen is voor mij synoniem aan ontspanning en ontdekking. Heerlijk met de tent genieten van de mooie gebieden in andere landen. Maar zeker ook in Nederland, want dat is en blijft voor mij een heerlijk vakantieland.    

Jan-Pieter Weijers    Na zijn carrière bij het VVV-Limburg, en nog veel te fit om thuis te gaan zitten, klopte hij aan bij de Fietsvakantiewinkel. Met zijn grote kennis en enthousiasme werd hij onze specialist voor alles in en rond Limburg. Zo is hij de kenner en ontwikkelaar van de 'Drielanden tour tussen Maas en Rijn', de 'Maasroute van Maastricht naar Sedan', de 'Vierlanden Vennbahn tour' en de tocht door 'Brabant & Limburg'. Niet op kantoor maar altijd bereid om gedetailleerde vragen te beantwoorden. Stuurt u ons gewoon een mail en als hij niet op de kleinkinderen past is het antwoord zo bij u terug.
       

 

       

 

 

       

 

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.
extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice