Fietsrelax
Fietsvakanties voor iedereen
 
Facebook
Youtube
Email

Fietsen langs de Waterlinieroute

Fietsen langs de Waterlinieroute biedt een boeiende duik in de geschiedenis en natuur van Nederland. Deze unieke fietsroute neemt je mee door de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een ingenieus verdedigingssysteem dat Nederland beschermde tegen vijandelijke invasies. De route onthult niet alleen het historische erfgoed van forten, kastelen en vestingsteden, maar biedt ook een aangename verkenning van het groene waterlinielandschap.

lees meer >>
`

Fietsvakantie Nieuwe Hollandse Waterlinie

Fietsen langs de Waterlinieroute is een reis die de geschiedenis tot leven brengt. Het is niet alleen een fysieke activiteit, maar ook een culturele ervaring. Ontdek de strategieën en tactieken die werden toegepast om het land te beschermen, terwijl je geniet van het rustige en unieke landschap dat deze route te bieden heeft. Verken de vestingsteden, bewonder het culturele erfgoed en laat je betoveren door de combinatie van historie en natuur die de Waterlinieroute tot een onvergetelijke fietservaring maakt.

Fietsvakantie Waterlinieroute

  • Forten, kastelen, loopgraven, vestingsteden...
  • Rivierenland & prachtige natuur
  • Uniek 'militair' landschap: de Nieuwe Hollandse Waterlinie
  • Een ingenieus verdedigingssysteem
  • Dijken, sluizen, kanalen, forten en bunkers dwars door Nederland

Wil je meer fietsavonturen ontdekken in Nederland? Bekijk dan al onze fietsvakanties in Nederland. Ontdek de veelzijdigheid van Nederland op de fiets met FietsRelax en geniet van ons prachtige land! Benieuwd naar andere prachtige routes, bekijk dan de mooiste fietsroutes in Nederland.

extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice