Fietsrelax
Fietsvakanties voor iedereen
Fietsvakantie Friesland
 
Facebook
Youtube
Email

Fietsvakantie in Friesland

Fietsvakanties in Friesland met Fietsrelax bieden een unieke gelegenheid om de betoverende schoonheid van deze provincie te verkennen, en een hoogtepunt is ongetwijfeld de Elfstedentocht op de fiets. Fietsrelax, als ervaren reisorganisatie, neemt deelnemers mee op een onvergetelijke reis langs de beroemde elf steden van Friesland, waarbij elke etappe doordrenkt is met geschiedenis, cultuur en adembenemende landschappen.

lees meer >>
`
Fietsvakantie Elfstedentocht
Friese Elfstedentocht
duur: 7 dagen
niveau:
type: Individuele reis
comfort
prijs vanaf € 630
Rensuma Borg
Groningen & het Hogeland
duur: vanaf 6 dagen
niveau:
type: Individuele reis
comfort
prijs vanaf € 524
Groningen Noorderhaven
Groninger Hoge Land & Schiermonnikoog
duur: vanaf 6 dagen
niveau:
type: Individuele reis
comfort
prijs vanaf € 635
Marken
Rondje IJsselmeer met Afsluitdijk
duur: 7 dagen
niveau:
type: Individuele reis
comfort
prijs vanaf € 690
Rondje IJsselmeer sportief
duur: 6 dagen
niveau:
type: Individuele reis
comfort
prijs vanaf € 604
Boottocht Enkhuizen-Stavoren
Rondje IJsselmeer zonder Afsluitdijk
duur: 6 dagen
niveau:
type: Individuele reis
comfort
prijs vanaf € 534

Fietsen in Friesland

Fietsrelax is al meer dan 40 jaar dé specialist in fietsvakanties in Nederland. Als jij dus lekker wilt gaan fietsen in Friesland, dan kunnen wij jou goed opweg helpen. Fiets bijvoorbeeld het voormalig Zuiderzee traject, oftewel het Rondje om het IJsselmeer. Je fiets hier uiteraard niet alleen door Friesland, je fiets ook langs de rand van het IJsselmeer door Gelderland, Utrecht, Noord-Holland. Wil je echt alleen fietsen in Friesland, dan is de Elfstedentocht op de fiets een perfecte match. 

Rondje IJsselmeer

Het Rondje IJsselmeer (ook wel Zuiderzeeroute genoemd) is één van de meest populaire lange afstand fietsroutes. Je fietst langs de mooiste historische stadjes en dorpjes zoals Enkhuizen, Hoorn, Volendam en Stavoren. Maak kennis met de tradities van de oude vissersdorpjes. Fiets over dijken en geniet van de prachtige vergezichten over het water. Kom tot rust op één van de gezellige terrassen in de vissershavens. Lees hier meer over het Rondje IJsselmeer fietsen.

Fietsvakantie Elfstedentocht

De echte helden doen de Elfstedentocht op de schaats. Anderen maken de reis per boot. Maar de tocht de tochten is er ook voor fietsers. at hoeft niet in één dag, maar de Elfstedentocht fietsen kan ook gerust in een week om nog meer van de omgeving te kunnen genieten. Het vlakke Friese land afgewisseld met de idyllische historische stadjes en de gastvrijheid van de Friezen maakt de Elfstedentocht fietsen tot een ideale tocht voor een meerdaagse fietsvakantie! . Kijk hier als je meer wilt weten over de Elfstedentocht fietsen.

extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice