Fietsrelax
Fietsvakanties voor iedereen
Individuele fietsvakantie met eigen fiets
 
Facebook
Youtube
Email

Fietsvakantie met eigen fiets

Op fietsvakantie met eigen fiets

Heeft u een hele fijne eigen fiets en wilt u daarmee wel eens op fietsvakantie gaan? Maar geeft u het regelen van deze fietsreis het liefst uit handen? Dan bent u bij Fietsrelax.nl aan het juiste adres. Hier vindt u volop individuele fietsvakanties die u met eigen fiets kunt doen. U zorgt dat uw fiets (en uzelf ;-) in goede conditie is, wij regelen de rest. Hotels, bagagevervoer, goede routes en kaartmateriaal: laat dat maar aan ons over.

Fiets huren kan natuurlijk ook!

Maar ook als uw eigen fiets niet geschikt is voor een fietsvakantie of wanneer u geen eigen fiets heeft, is een fietsvakantie boeken nog steeds mogelijk. Dan kiest u gewoon voor een goede huurfiets! Wij hebben uitstekende huurfietsen waarmee u een heerlijke fietsvakantie zult hebben. Nu nog bepalen naar welke Europese bestemming uw voorkeur uitgaat voor deze vakantie!

Hybride fiets of e-bike hurenE-bike huren voor uw fietsvakantie bij Fietsrelax

Heeft u wat trapondersteuning nodig? Geen probleem, ook het huren van een e-bike is mogelijk. Een goede e-bike huren kan vrijwel op iedere bestemming. Hiermee houdt u uw sportievere partner moeiteloos bij en vormen heuvels geen obstakels meer. Heeft u vragen over uw fietsvakantie met e-bike, neemt u dan gerust contact met ons op.

Fietsen van A naar B met bagagevervoer

Een trektocht is een uitstekende manier om per fiets een flinke afstand af te leggen. U ziet hierdoor veel van een land. Iedere dag fietst u een etappe van A naar B, van hotel naar hotel. Of, voor wie dat wil, van camping naar camping. U hoeft alleen een dagrugzakje mee te nemen, want het bagagevervoer wordt voor u geregeld. Ontspannen fietsen zonder bagage. Dat is pas echt vakantie!

Wij regelen uw fietsvakantie met plezier!

Bij Fietsrelax.nl zitten we het liefst iedere dag op de fiets. Fietsvakanties regelen is ons specialisme én onze passie. Wanneer u een fietsvakantie bij Fietsrelax.nl boekt, bent u verzekerd van goede fietsroutes en gedegen kaartmateriaal. U fietst altijd langs mooie bezienswaardigheden en door prachtige natuurgebieden. Iedere fietsdag is weer een nieuw avontuur. U boekt uw fietsvakantie met eigen fiets eenvoudig en snel bij Fietsrelax.nl.

Waarom uw fietsvakantie met eigen fiets bij Fietsrelax.nl boeken?

✓ Al sinds 1983 specialist in individuele fietsvakanties
✓ Keuze uit vele bestemmingen binnen Europa
✓ Inclusief bagagevervoer bij trektochten
✓ Fietsvakanties voor ieder niveau en reisgezelschap
✓ Persoonlijke benadering dankzij ons kleine team

Lees meer over Fietsrelax.nl en over onze fietsreizen.

 

extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice