Fietsrelax
Fietsvakanties voor iedereen
 
Facebook
Youtube
Email

Kampeerfietsvakanties

Kamperen & fietsen: gouden combinatie!

Vind je het heerlijk om in de natuur te zijn? Lekker genieten van de frisse buitenlucht en het drukke leven van alledag even achter je te laten? Dan is een kampeerfietsvakantie zeker iets voor jou!

Fietsen van camping naar camping langs mooie routes, in diverse landen in Europa. Lekker met zijn tweeën, het hele gezin, familie of met goede vrienden. Overnachten in een voor jou al opgezette en ingerichte tent. De organisatie van bagagevervoer, een fiets huren? Laat dat maar aan ons over, jij hebt vakantie!

lees meer >>
`
Geen resultaten

Comfortabel kamperen vanuit ingerichte tent

Op de met zorg geselecteerde campings staat een ruime De Waard tent voor u klaar. Compleet ingericht met comfortabele stoelen, tafel, veldbedden en een 2-pits kooktoestel. U verblijft meestal enkele dagen op dezelfde plek en bepaalt zelf of u fietst of uw dag anders besteedt. Het bagagevervoer wordt verzorgd en bij pech onderweg is onze tourmanager in de buurt.

Lees hier meer algemene informatie over onze kampeerreizen. 

Vragen?

Wilt u meer weten over de individuele kampeerfietsvakanties van Fietsrelax.nl? Neemt u gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch te bereiken van 09.00 t/m 17.30 uur op:  

024-3889065    

Of stuur een e-mail naar: info@fietsrelax.nl   

extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice