Fietsrelax
Fietsvakanties voor iedereen
Fietsvakanties van FietsRelax
 
Facebook
Youtube
Email

Fietsvakanties in Europa van FietsRelax

Wil jij ook genieten van een avontuurlijke fietsvakantie in Europa? Dan zijn de fietsvakanties van FietsRelax een echte aanrader.
Door het grote aanbod aan verschillende soorten fietsvakanties kan je altijd een fietsvakantie vinden die aansluit bij jouw wensen. 

Wij bieden volledig verzorgde fietsreizen inclusief bagagevervoer naar verschillende europese bestemmingen. Zorg dat je goed voorbereid op pad gaat en bekijk onze basis paklijst.
Onze liefde voor fiets en reizen zit diepgeworteld in de genen van deze organisatie. Dankzij ons kleine team beschikken wij over een persoonlijke benadering voor alle fietsliefhebbers.
De routes van onze fietsvakanties zijn zorgvuldig voor je uitgestippeld, de overnachtingen in de hotels zijn geboekt en het bagagevervoer wordt geregeld. Ook kun je ook terecht bij onze webshop waar je alles vind wat een fietsvakantieganger nodig heeft. Je kunt ook nog even onze fietsinspiratie blog lezen. Ook hebben we een prachtige lijst geselecteerd met de mooiste fietsroutes in Europa om je opweg te helpen.

Top bestemmingen van FietsRelax

Fietsvakantie Nederland
Fietsvakantie België
Fietsvakantie Duitsland
Fietsvakantie Frankrijk
Fietsvakantie Italië
Fietsvakantie Zwitserland
Fietsvakantie Oostenrijk
Fietsvakantie Portugal

lees meer >>

Al onze fietsvakanties

Mooiste fietsroutes

 

Wij helpen je graag met wat tips!

extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice